Gun zieke kinderen en kinderen die het minder hebben een Bananie knuffel!

Hallo Bananie vrienden,

Leuk dat je even tijd maakt om dit te lezen, Bananie waardeert dat heel erg!

Bananie wil graag kindjes in de Wilhelmina kinderziekenhuis en andere kinderinstantie blij maken met een Bananie knuffel. En ook kinderen die minder hebben, op de ABC eilanden. Aruba, Bonaire en Curaçao. Want iets moois doen voor elkaar en elkaar blij maken, is het fijnste wat er is.

Maar hiervoor heeft Bananie jullie hulp nodig. Want zo’n mooi gebaar kan ik helaas niet zelf. En daarom vraag ik om hulp. Bananie is een crowdfunding gestart. Als je wil helpen, krijg je hier een dankbaar gevoel voor terug. Je maakt zoveel kinderen blij. En je kunt zelf ook een Bananie knuffel krijgen!

Om dit te realiseren heeft Bananie 600 vrienden nodig die 20 euro willen doneren. Dat is veel, maar hopelijk wel mogelijk met jullie hulp! Met dit invulformulier laat je weten dat je wil doneren voor de Bananie knuffels. De knuffels kunnen dan opgehaald worden of worden geleverd.

Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent. Dan neemt het Bananie team contact met je op als het zover is om te doneren (je hoeft dus niet nu direct te doneren).

Alvast heel hartelijk dank!

Opgelet! Alleen door een opgehaald bedrag van €12.000 kan dit project door gaan. Dat is heel veel geld. Maar zoiets moois krijgen wij, de kinderen, daarvoor terug!

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met het privacybeleid.