Bananie trakteert

Voor Bananie is elke dag een feest. Mijn leukste tijd was toen ik zelf
een kind was, want als een kleine mini Bananie hield ik al veel van spelen en van gek doen. Maar het allermeeste hield ik van feestjes. En daarom geef ik nu, als volwassen Bananie 1 keer per maand een feest. Ik wil graag iedere maand 5 kinderen uitnodigen om op mijn feestje te komen en jij mag erbij zijn. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je gegevens invullen. Dan krijg jij van mij een uitnodiging voor het Bananiefeestje, en denk eraan: Bananie trakteert. Helemaal leuk toch?

Wat gaan we doen op het Bananie feestje?
We gaan lekker kleuren, pannenkoeken eten, spelletjes spelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen. Gewoon een hele leuke middag met elkaar.
Op de Bananiekaart kun je aangeven op welke dag je naar mijn feestje wil komen. Maar wel goed opletten, soms heeft Bananie al een ander feestje op deze datum, bij andere kindjes. Maar dat is geen probleem want weet je wat we dan doen! Dan kiezen we gewoon een andere datum want Bananie geeft het hele jaar door feestjes, dus er is altijd plek voor alle kindjes. Vul de kaart snel in en dan stuur ik je heel snel de uitnodiging voor het altijd supergezellige Bananiefeestje.
Waar is het feestje?

Bij Pannenkoekenbakkerij De Muntkelder is het feestje!!!!
Het adres is Oudegracht aan de Werf 112, 3511 AW in Utrecht.
Het feestje begint om 13.00 uur en om 15.00 kun je weer opgehaald worden.

Vragen?

Als er nog vragen zijn dan kun je aan een volwassene vragen om je te helpen mij te bellen of te mailen. Dan leg ik alles verder uit aan jullie.
Je kunt al mijn gegevens vinden op mijn website maar ik geef ze voor alle zekerheid nog maar eens door:
E-mail: hallo@bananie.nl
Telefoon: +31 652261303

Tot heel gauw.
Bananie

Inschrijfformulieren

 

26 april 2024
28 april 2024
26 mei 2024
30 juni 2024

28 juli 2024

25 augustus 2024

29 september 2024

25 november 2024

Menu